Welkom op de website van de humaniora!

Reeds meer dan 150 jaar staat het Onze Lieve Vrouwecollege met een traditie aan opvoeding en onderwijs ten dienste van de schoolgaande jeugd in Antwerpen. In de traditie van de Paters van de sociëteit van Jezus, heeft het college zich een faam opgebouwd van degelijk en veelzijdig onderwijs waarin iedere leerling ten volle zijn talenten kan ontplooien. Ondanks het wat strenge uiterlijk van de gebouwen, stapt men door de schoolpoorten binnen in een wereld die bruist van activiteit, waar studies, sport en naschoolse activiteiten in een perfecte harmonie aan de leerlingen worden aangeboden. Het oude principe van een gezonde geest in een gezond lichaam indachtig.

Maak uw keuze

 

Nieuws

Werken aan de Leien - volgende fase

Er is een belangrijke verandering in de volgende fase van de werken.

Zoals je kan zien op het plan met de verkeersbewegingen wordt de Louiza-Marialei ook afgesloten van de Frankrijklei en dient er een bocht van 180° genomen te worden.

De rechtsaf beweging van de Louiza-Marialei naar de Frankrijklei is enkel toegelaten voor laden en lossen. Het deel Frankrijklei tussen de Louiza-Marialei en de Maria-Theresialei wordt één laad- en los strook (één rijstrook breed, geen parkeerplaatsen). Deze strook is er vooral voor de bevoorrading van zaal Elckerlyc en het medisch labo CMA.

Klik op de afbeelding voor meer info.


De collegecross 2016 was een zonovergoten succes! Bedankt aan alle leerlingen en leerkrachten voor hun enthousiaste bijdrage!


Vol trots stellen we u onze Klavers voor...


Kiezen? Dat is durven!

Op 12 mei (20u) nodigen we de ouders graag uit voor een info-avond betreffende de studiekeuze voor de overgang van de 1ste naar de 2de graad en de 2de graad naar de 3de graad.
Wie niet aanwezig kan zijn of nu reeds al wat meer informatie bekomt, kan hier meer info vinden.


Oudercontacten

Op maandag 25 april (tussen 16u15-20u15) nodigen we de ouders graag uit voor de oudercontacten. De leerlingen kregen reeds voor de paasvakantie de brief ter inschrijving mee.


Wekelijkse mededelingen

Andere briefwisseling

Downloads