Tel. 03/232.88.28
fax: 03/225.30.06
e-mail: olvc@telenet.be

Welkom op de website van de humaniora!

Reeds meer dan 150 jaar staat het Onze Lieve Vrouwecollege met een traditie aan opvoeding en onderwijs ten dienste van de schoolgaande jeugd in Antwerpen. In de traditie van de Paters van de sociëteit van Jezus, heeft het college zich een faam opgebouwd van degelijk en veelzijdig onderwijs waarin iedere leerling ten volle zijn talenten kan ontplooien. Ondanks het wat strenge uiterlijk van de gebouwen, stapt men door de schoolpoorten binnen in een wereld die bruist van activiteit, waar studies, sport en naschoolse activiteiten in een perfecte harmonie aan de leerlingen worden aangeboden. Het oude principe van een gezonde geest in een gezond lichaam indachtig.

Maak uw keuze

Nieuws

kar
Week van 13 tot en met 17 oktober 2014
Dragen jullie allemaal je steentje bij?
Hamburgers, handgemaakte pennenzakken, warmtekussens, juwelen, handtassen, dvds, sjaals, ... Surf op 13 oktober naar onze pop-upstore (www.kariboeni.be) en wees er als eerste bij voor al dat leuks!


Cultuur met OLVC

Bekijk de cultuurnieuwsbrief van oktober. (Met dank aan W. De Smet)Ouderavond 1ste en 2de jaar (7/10/2014)


Schoolreglement 2014-2015: bekijk het hier.


Steunlessen in de eerste graad (Frans, Engels en wiskunde)

Een les gemist? Begrijp je een deel van de leerstof niet? Nood aan extra oefeningen? Ga naar de wekelijkse steunlessen Frans, Engels of wiskunde! Alle steunlessen gaan dit jaar door in H27. Neem je agenda en lesmateriaal mee. U krijgt een stempel in de agenda bij deelname.
Raadpleeg de kalender voor het 1ste trimester!Wekelijkse mededelingen

Nieuwsbrieven

Archief

Andere briefwisseling